Arhiva pentru august, 2011

Atac raider la Facebook

Stătea Mark relaxat în vila lui din Palo Alto pe care a cumpărat-o de ceva timp, dar încă nu a reușit să doarmă în toate camerele, babah, pe noul lui iPhone 5, care încă nu s-a lansat da de care Mark deja s-a plictisit (mai ales că Angry Birds merge cu gliukuri) îl sună Dustin. Ciuvacu iavna îi panicat, nu-s bani pe cont iar cardu îi blocat în bancomat pentru datorii. Mark își scoate starTAC-ul din celălalt buzunar (fetișul lui secret, Google a aflat) și apelează unicul număr înscris în lista de contacte. (mai mult…)

Social Media din perspectiva unei afaceri

Probabilitatea că ești conectat chiar acum la o rețea socială e foarte mare. Dacă nu acum, atunci pe parcursul zilei într-un anumit moment cu siguranță se va întîmpla. În ritmurile actuale cînd fiecare al 6-lea locuitor al planetei și fiecare al 4-lea moldovean cu acces la internet are cont pe Facebook, social media nu mai este o perspectivă, dar a devenit un element esențial pentru modul în care comunicăm, interacționăm și luăm decizii, de la cele mai banale, cum ar fi unde și cu cine iai masa la amiază, pînă la decizii majore, un job sau o casă nouă? Asta se întîmplă deja azi, în Moldova, în fiecare zi. (mai mult…)

Ultima știre pe Azi.md

Dacă vrei să omori un site de știri, transmite-l în administrarea unui ONG. Concluzie la care am ajuns urmărind cu interes inițiativa (bună) CJI de a căuta un nou proprietar pentru Moldova-Azi. (mai mult…)

Copyright © 2010 Artur Gurau